yildirimhasan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Adsense hesap onay hizmeti için yapılan işlemler;

- Tarafınıza hosting sağlıyor ve tüm kurulum işlemlerini yapıyorum. ( Zorunlu )
- Domaininizi geçici olarak tarafınıza ileteceğim ns'lere yönlendirmenzi gerekmektedir.
- İş Alımı gerçekleştikten sonra maks. 8 saat içerisinde işlemlere başlıyorum. ( Vardiyalı çalışmamdan dolayı )
- İşlemler başladıktan sonra mak. 1-2 saat içerisinde sitenizi adsense onay için hazır hale getiriyorum .
- Adsense onayına hazır hale gelen siteniz için teamviewer aracılığı ile search console ve google analytics ayarlarını yapıyorum . + ÜCRETSİZ
- Tüm işlemler yapıldıktan sonra google tarafından onay sürecini bekliyoruz. ( Onay süresi ile alakalı bilgi verememekteyim )
- Ücret taban fiyattır 80 TL .
- Ücreti onay alındıktan sonra talep ediyorum.
- Toplu iş alımlarında indirim yapmıyorum. Fakat min. 5 domain hizmeti alan kişilere +1 olarak ücretsiz hizmet veriyorum. ( 5 + 1 )
- Referans almıyorum, Farklı bir konuda 1 adet domain için anlaşma sağlamıştım, şu an 3. ve 4. domainlere onay bekliyoruz, arzu ederse @azerios; referans olabilir.
- Detaylı bilgi almak için pm atmanız yeterlidir.
@yildirimhasan; arkadaştan önce domainlerimi diğer kişiler vasıtasıyla onaya göndermiştim hiç biri malesef alamamıştı. 4 domain için anlaştık 2 domaine onay aldık 1ri sıfır açtık.Diger onayı bekliyoruz.Diger arkadaşlarin söylediği domain 3-6 aylık olması lazım.Hepsi boş @yildirimhasan; arkadaş 2 haftalık domaine onay aldı.Ozellikle benim gibi adsense onay konusunda mağdurriyet yaşamış arkadaşlar onay sonrası ödeme olduğundan rahat ola bilirsiniz.