Baltamı aldım ama konu yok

Aralıkta çıkacaktı hemen çıktı sanırım.
Üzgünüm
https://prnt.sc/pukx3p o kadar çok shadow yedimki. 10 gün boyunca site açtım hepsini farklı şekilde pinlettim aralıksız hepsi ban yedi. Yukarıda da yazmıştım ben bunu iş olarak yapıyorum. Sistem bitene kadar işim bu. Tabi bu arada sürekli yeni şeyler deneyerek testler yapıyorum. Her sabah kalkıp işe gider gibi pc başına geçiyorum ve bu işle uğraşıyorum. Şimdi burda bunu anlatsam pinterestte hesap açanların önüne geçemeyiz ve günlerce verdiğim uğraş boşuna gider. Bunu satsam sonuç yine aynı olur. Tek seferde kazanacağım 3 lira için hergün kazanacağım 2 liradan vazgeçmiş olurum.
Forumda hesap satan arkadaşlar var. Uygun fiyata onlardan alabilirsiniz. Yeteri kadar stok yaptıktan sonra belki bende satarım hesap.
Hesapların gerçekten sağlam olduğunu tam anlamıyla anlayabilmek için 2-3 ay geçmesi lazım arkadaşlar. Uğraştığınız hesapların 1-2 ay sonra shadowa düşmesi yani tam tutacakken hesap tam para kazandıracakken böyle patlaması ne kadar can sıkıcı biliyorum. O yüzden satmayı veya paylaşmayı düşünmüyorum. Eminim biraz testler yaparak sizde bunun önüne geçebilirsiniz.
haklısın hocam. enazından suna cvp verirmsn. hesapları açarken ip olarak ne kullandın proxy mi home ip mi mobil ip mi ?
otomatik mail açma programı satılıyo forumda modemi resetleyerek günde ortalama 400-500 tane açtıgımızı düşünürsek okdr resetlemeye modem bisüre sonra bozulmazmı diye düşündüm.