digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasrettin Hoca ve Tümur'un fıkrasını biliyor musun hocam?
Herkes proje yapılsın, organizasyon yapılsın diyor. Ama iş organizasyon yapmaya geldi mi kimseyi bulamıyorsunuz.
Maalesef Türkiye'nin gerçeği bu.
Geçende Türkiye Suriye'de operasyona başladığında bir konu açtım.
Çok fazla aleyhimizde kara propoganda yapılıyor bir ekip kuralım kendi propogandamızı yapalım dedim.
Tek beklediğim farklı dillere bizim tezlerimizi yorum olarak çevirecek çevirmenler ve sosyal medyadan hit beğeni satan tayfadan bazı yorumlara beğeni atıp üste taşımalarıydı.
Bu forumdan tonla para kazanan adamlardan hiç biri çıkıp ben de varım demedi.
Herkes siyasi partilerden şikayet eder, kimse bir siyasi partiye üye olup değiştirmeye mücadele etmeye çalışmaz.
Hep başkasından bekleyen adamlarız.
Senin gibi değerli kardeşim, sen de elini taşın altına koy bir organizasyon bir eylem düzenle.
Destek vermeyenleri destek vermeye ikna etmeye uğraş.
O zaman anlayacaksın maalesef karnı aç bir milletiz, açlığımız paraya...
Bahsettiğin konular ve organizasyonlar maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde bir kaç basamak atlayan insanların yapabileceği işler.
Böyle konu açmakla bir yere varılmıyor.
O gerçeği biz değiştireceğiz hocam. Yukarıda bir arkadaş bu konuyu okuduktan sonra projesine başlama düşüncesine girmiş, nice insan belki bu şekilde harekete geçer. Benim aklımda da bir proje var, en kısa zamanda bunu başlatıp duyurusunu yapacağım. Bizimle birlikte yürümek isteyenler yürür, izlemek isteyenler izler. Bizimle birlikte 1 kişi daha hareket etse 1 kişidir, yarın 10 kişi oluruz bu böyle gider. Yanımızda kimse yok diye yürümekten vazgeçemeyiz, elimizden geldiğince çalışacağız. Yeri gelecek kendi cebimizden fonlayacağız projemizi, tabi elimizden geldiği kadar.