dün gece boyun la sırtın birleştiği yerin ağrısından uyuyamadım buda muhtemelen yanlış oturmaktan ve koltuğun kötü olmasndan kaynaklı
hem tekerlekli oransız, ne yasnanılıyor yada rahat ediliyor tam rezil koltuk
iş yerindeki koltuğa yapacak birşey yok ama belirttiğiniz egzersizlerin benzerini gece uygulamadım şuan daha fazla ağrım var sanırım uygulamarı ağrım geçsin diye fazla yaptım her yerim ağrıyor
aşırı teknoloji bağımlısı olduk pubgler netflixler youtube lar vs vs.
ne zaman bu teknolojiye resmen deli gibi bağlı olduğumuz aklıma gelse Nuh a.s. hikayesi aklıma gelir..
Nuh As. bir kadını ağlarken gördü ona dedi ki: Neden ağlıyorsun? Kadın cevap verdi: Oğlum gün yüzü görmedi genç yaşta gitti. Nuh As. tekrar sordu:
Kaç yaşındaydı senin oğlun? Kadın dedi ki: 250 yaşındaydı. Nuh As. tebessüm etti ve şöyle dedi: Öyle bir zaman gelecek ki insanlar az bir zaman yaşayacak 60-70 yıl ömürleri olacak deyince kadın şöyle cevap verdi:
Onlar evde yapacak mı? Nuh. As. cevap verdi: Bu ömür için hemde en âlâlarını yapacaklar dedi. Kadın Nuh As. cevaben dedi ki: Ben onların yerinde olsam iki kazık çakar, üzerini örter, rabbimi hamd ile tesbih ederim dedi.