iws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3 Aydır bir fiil kullanıyoruz ofiste tek sorun webinar yaparken saniyelik olarak internetin kesilmesi (Bunu sadece uzak masaüstü programlarında çalışırken anlayabiliyorsunuz. Teamviewer yada Anydesk) kesinti olunca eğitim yarım kalıyor müşteriye tekrar bağlanmak zorunda kalıyoruz. Turkcell ile görüştük gelip modemi değiştirdiler ama sorun en fazla 10 gün geçti sonra tekrar aynı sorunla karşılaştık. Bizde çözüm olarak Anydesk yerine Team kullanmaya başladık.

İnternet Download ve upload gayet güzel ve taşınabilir olması herşeye yarıyor diyebilirim

Bir arkadaşımız oyun ms leri ile alakalı birşey söylemiş canımız sıkılınca Pubg , Pubg Lite, Pubg Mobile oynarken 50 - 80 MS ile oynuyoruz.

Konum bazlı değişiklik gösterebilir biz İstanbul Kartaldayız.
Bu sorun ile bende karşılaşıyorum ancak sadece Anydesk üzerinde oluyor. Henüz bir çözüm bulunamadı.

Superbox hakkındaki görüşlerime gelirsek 13 aydır kullanıyorum. Bulunduğum bölge normalde 4.5g yi telefonda çok iyi çeken bir bölge değil buna rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum. Modemim kule tipi olan modemden ve 20down-10up olarak kullanıyorum.
Oyun içerisinde ping değerlerine gelicek olursak csyi 60-80ms,lol 10-20ms,pubg 40-60ms,r6 80-120ms şeklinde söyleyebilirim.