Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani diyorsun ki ben çözümü buldum kendim yapıyorum kimseye de vermiyorum
İşte bende aynı şeyi diyorum bende sistemi buldum ve herkese veriyorum 😉 Pinterest havuzu herkese yeter ne bu hep bana hep bana .
Set 1 2 hafta içinde çıkacak almak isteyen arkadaşlarım alabilir almayı düşünmeyen kişiler de almayabilir.
evet aynen öyle diyorum. Ben o çözümü bulmak için gece gündüz çalıştım. 50 TL ye satacak değilim. Millete dediğim şu; Bu yöntem artık para kazandırmıyor. Boşuna para vermeyin.

Zaten kazandırsaydı arkadaş satmazdı olay bu.

Sen program paylaşacaksın yöntem paylaşacaksın umrumda değil. Dediğim gibi zaten bu yöntem artık para kazandırmıyo hesaplar kapanıyor. Pinler siliniyor. Ne kadar çok pin yollarsanız o kadar çok telif yeme riskiniz var. Boşuna para vermeyin.

Ha arkadaş çıkıp bedava dağıtıyorum derse buyrun deneyin ozaman. Sadece boşa para vermeyin. Artık burası önüne gelen herşeyin satıldığı yer olmuş.

Ön yargılı konuşmak istemiyorum ama bulduğun yöntemde sana ait değil sanırım. Artık pini neyle yolluyorsan kendi yazılımın vs. değil galiba.

Neyse sana iyi satışlar dilerim. Alanlara da hayırlı olsun dilerim.

Buradaki konuşmalar uzarda uzar. Ben bir konu gördüm ve kendimce görüşümü yazdım hepsi bu.

Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam manuel olarak günde 1500 2000 e yakın pin atıyorum resimler özgün .

4 gündür sorunsuz gidiyorum deneme amaçlı

Yaklaşık 30.saniye de 1 pin atıyorum hedefim
Daha doğrusu yarın sabah
30 saniye de 6 pin şeklinde olacak

Sizlere sorum. .
Ban yer miyim ? Neden şimdiye kadar yemedim ?
Kaç gün sonra belli olur ban olayı
Tecrübeleriniz nelerdir yazarsanız bir rehper olmuş olur

Bu arada 1000 pinden sonra falan spam a engel olmak için çalışıyoruz deyip pin atmayı engelliyor ama onunda çözümünü buldum 🤗 devam yani .
Bu arada arkadaşın https://www.r10.net/sorum-var/215293...sorum-var.html diğer bir konusu 1 ay önce denemeye başlamış millete soruyor ban yermiyim yemezmiyim diye

İşte bunların hepsi 3-4 aylık deneyimlerle belli oluyor.

Bilmem anlatabildim mi?