Kanalınıza baktım, şuan boş bir kanala sahipsiniz.
Bu işte en büyük önem arz eden şey ''azim''. Ama azminizi kıran en büyük etkenler ise kanalın abone kazanmaması ve para kazanma özelliğiinin açılmaması.
Youtube yeni algoritmasına göre, yüzünüzün gözüktüğü videolardan oluşan kanalların para kazanma özelliğini çok kısa zamanda açıyor.
Bu yüzden bence video içerisinde yüzünüz yer alsın, yani kamera karşına geçin.
Tamamen kamera karşısında olun demiyorum tabii ki, twitch yayıncılarının yaptığı gibi videonun sağ veya sol tarafına kendinizi ekleyin.
Bu sayede abone ve para kazanması açılacak kanalda daha verimli işler çıkartırsınız.
Sesiniz için audacity programını indirin ve gürültü temizliği, perde aralıkları vb. gibi basit ses işlerini buradan yapın.
Anlatacağınız oyunların fragmanlarından veya oynanış sahnelerinden kısa videolar eklemeyi unutmayın.
Bu videoların arka planında ki sesler telife sebep olabilir, bu sesleri de camtasia ile videonun o bölgesinde sesi kısarak giderebilirsiniz.
Çekiliş yapmanızı öneririm. Steam kodları satanlar var, yüzlercesi 40-50 TL.
Alın ve videolarınızda belirli aralıklarda steam kodlarını paylaşın.
Dakika 1.25 de , 1.58 de, 3.05 de gibi. Bu sayede izleyici steam kodlarını bulmak için tüm videoyu izler ve videonuz genelde bu tarz video izleyenlerin önerisine girer. Takipçi ve izlenmenizi de tamamlamış olursunuz.
Sohbetiniz, çok yoğun olmasın. Oyundan veya incelemelerden , sistemlerden bilgi verirken asıl konseptin dışına çıkmayın. Yani ben oraya bişeyler öğrenmeye geliyorsam önce öğreneyim sonra arada muhabbetinizle de beni bağlamış olun.
Gibi tavsiyelerim var sizler için
Para kazanması açık kanallara baktım 400-500TL'den en kötüsü başlıyor hocam ki bunu pek vermem mümkün değil

Kamera karşısında çıkmak sorun değil fakat onun için de ekipmanlar gerekecek. Bu yüzden en azından ilk videolarda sesli düşünmekteydim yine de karar vereceğim hocam.Teşekkürler ilginiz için.