Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shadow veya domain ban vs hiç birşey yok hesap tertemiz ayrıca baksa bir Pinterest hesabı da çalışıyor oda günde 1500 pin oldu onda da hiç bir sorun yok .

Baltayı alıp gelmişsiniz 😃😃 umrumda da değil .

Şimdi öncelikle çok pin önemli mi degilmi konusu .

Bir fabrikaya 100 tane salak adam koyarsanız 50 adet araba uretirsiniz ayda

Bir fabrikaya 10 adam koyarsanız 80 araba uretirsiniz ayda ...

Ama bir fabrikaya 100 akıllı adam koyarsanız 80.000 araba uretirsiniz ayda.

Kısacası çok pin doğru katagori doğru kelimeler ile. Çok pin az pin muhappeti olmadan yüksek hit alır

Pinterest in algoritmasinda çok pin. Atanı onemseme diye bişey mi var ne kadar komiksiniz ya

Bazı pinler vardır tutar 10 tanesi bile güzel şeyler getirir. Örneğin ayakabi boyası diye bir katagori yapsan 1 mn pin atsam sence getirisi olur mu ?

Yada saç modelleri makyaj vs yapsam 1mn pin atsam ikisi aynı şey mi ?

Oyuzden çok pin her zaman iyidir .siz bakmayın bu arkadaşın dedigine ..

Onemli konu çok pin atıp ban yememek zaten herkesin derdi bu kaldı ki millet az pin atıp ban yiyor sürekli ben günde 10.000 pin atıp ban yemiyorum bu bile sizin tüm sözlerinizi kesmeye yeterli diye düşünüyorum...

Ayrıca aklımın bir yanında seti komple 50 lira yapayım önüme gelene vereyim şu Pinterest muhappeti komple kalksin herkes kendi yapsın . Detayları ile anlatayım diyorum . O bile var aklımda ayrıca yazılarda belirttiğim gibi paranın sonu yok ayda 10.000 TL de kazansam biye bedava vereyim ki ? Daha fazla para kazanmak isterm herkes ister bunu . Örneğini daha önceki yorumlarda verdim .

Ayirca size inanmak isteyen arkadaşlarim inanabilir kimseyi zorlamiyorum . Bencil biri değilim ben bir şey bulduysam herkes faydalansın

Şimdi kendini akıllı sanan güzel arkadaşım

Neden şunu atlıyorsun. Hangi kategoriyle girersen gir hangi kelimeyi seçersen seç. Sen ÖZGÜN ÇALIŞMIYORSUN. Spam yapıyorsun. Spam yapıyoruz. Fabrikaya koyduğun 1000 tane akıllı adamda olsa salak gibi milletin arabasını üreteceksin. Ne kadar çok araba üretirsen o kadar telif yiyeceksin. Ne kadar çok telif yersen o kadar çabuk hesabın kapanacak. En kral kategoriyi seç en kral kelimeyi seç sen spam yapıyorsun. https://prnt.sc/pu94ov bak 1 günde 250 pin silindi. Sonuç 3 gün sonra https://prnt.sc/pu9572

Bu sadece basit bir örnek. Ne zamandır seri pin atıyorsun bilmiyorum Ben Hazirandan beri seri pinterest üzerinde testler yapıyorum. Hesap açmasından tut yolladığın pine resmin kalitesine içeriğin kalitesine. Rich Pinli olup olmaması mail onayı mail takibi. Hesap takibi. Aklına gelebilecek her şekilde araştırıyorum. Bu iş için ne kadar zaman harcıyorsun bilmiyorum. Ben sabah 9-10 da kalkıyorum ertesi gün 3-4 bazen 5 e kadar pc başında bu işle uğraşıyorum. Benim geçim kaynağım bu diyebilirim. Yani günde 15 saatten fazla bu işi yapıyorum. Gerçekten benim işim bu. Bir çok adsense hesabı banlattım bir çok site banlattım. Pinterest hesaplarını saymıyorum bile. https://prnt.sc/pu97oq bak burda gördüğün günlük min. bu kadar pinterest account açıyorum. İşletme hesabı ve banlanmayan hesap. aylardır kullanıyorum ve banlanmıyor. Shadow ban yemiyorum. Kullandığım sistemimde yemiyor. Çünkü zamanında çok yedim. Ve kalkıpta bu sistemi satmıyorum. Neden satayım. 2 gün sonra bulduğum açık kapansın diyemi satayım.

ben günde 10.000 pin atıp ban yemiyorum bu bile sizin tüm sözlerinizi kesmeye yeterli diye düşünüyorum... şurdaki dediğine hitabende gelmişsin burda 3-4 gündür pin atıyorsun bana ahkam kesmeye çalışıyorsun. Önceki yazımda da şimdiki yazımda da sana 1 tane örnek göstermedim. bir sürü ekran görüntüsü paylaştım. Sen daha belkide mantığı anlamaya çalışırken ben bunların testini bitirmiştim.

Ayrıca aklımın bir yanında seti komple 50 lira yapayım önüme gelene vereyim şu Pinterest muhappeti komple kalksin herkes kendi yapsın . Detayları ile anlatayım diyorum . O bile var aklımda ayrıca yazılarda belirttiğim gibi paranın sonu yok ayda 10.000 TL de kazansam biye bedava vereyim ki ? Daha fazla para kazanmak isterm herkes ister bunu .
şimdide şu dediğine gelelim. Ayda 10K para kazanıp belkide eğitim satarak sadece 1 seferde 5k para kazanmak için neden aylık 10k lık kazancını riske ediyorsun. Daha fazla para kazanmak istemenle bu çelişiyor. 50 lira yaparım diyorsun. düşün hala para diyorsun. Ha şunu dersen ben ayda 10k kazanıyorum ama para benim umrumda değil alın size yöntem bedava dersen eywallah. İşte ozaman buna laf söylemem. Neden böyle birşey yapıyorsun demem. Senin için para önemli değildir. Paylaşımcısındır eywll. Yahu sistemden para kazan. Kazancını koy. şöyle aylık 2-3 ay bi gör kazandığın parayı sonra satışa koy desem oda olmaz. Salakmısın aylık düzenli kazandığın parayı çöpe atasın.

Bencil biri değilim ben bir şey bulduysam herkes faydalansın
Son olarak şuraya geleyim. Ver bedavaya herkes paylaşsın. Bencil değilsen.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Paranızı çarçur etmeyin. Gereksiz eğitim başlığı altında eğitimler satın almayın. Bu iş dropshipping mantığı gibi işten para kazanamıyorsun ama eğitiminden kazanıyorsun. Düşünün CocaCola neden formülünü satmıyor. KFC neden sosun tarifini satmıyor. Milyarlarca dolara satabilecekken neden satmıyor. Örnekler uçuk olabilir ama gerçek budur