Merhaba arkadaşlar, Allah'ın izniyle kısa bir süre içerisinde (işlerimi tamamladıktan sonra) You Tube'a giriş yapacağım. İlk olarak oyuna dayalı bir web sitem bulunuyor. You Tube Kanalımda da bu siteden içerikleri seslendirecek örneğin Steam en çok satan 10 oyunu vs. başlıklarla içerikler paylaşmayı düşünüyorum. Oyun incelemeleri vs. vs. içeriklerin yer alacağı you tube kanalı için önerileriniz neler? Nereden başlamalıyım? İlk olarak ekipman sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum, iyi bir mikrofona sahibim fakat kullanacağım uygulamayı pek bilmiyorum. Sony vegas ve AfterEffect bilgim alt seviyelerde bu uygulamalarla edit vs. yapmayı düşünüyorum. Yardım ve görüşlerinizi beklerim, teşekkürler.
Edit için Camtasia kullanmanı öneririm.
AfterEffect ve Sony Vegası daha profesyonel olduğunuz zaman kullanmanızı öneririm. Yoksa iyi edit yapıcam diye asıl olayın örgüsünden çıkarsınız.
Camtasia ile geçişleri, sesleri, ekranları vb. hepsini rahatça hazırlarsınız.
Ama çok az bilgi vermişsiniz, bu sorularınızla net bir cevap veremeyiz size.
Kamera karşısında olacak mısınız ?
Sitem var oyunlarla ilgili demişsiniz, siteden kesitler mi vereceksiniz yoksa oyundan görseller mi yoksa yazılı metinler mi (slayt gösterisi gibi) ?
Oyunları oynayacak mısınız ?
Seslendirme için iyi bir mikrofona değil iyi bir sese ihtiyacınız var, sesiniz insanları etkileyecek düzeyde mi ? Diksiyon çalışmanız var mı ?
Bize diğer sayfalardan ne farklılık sunmayı hedefliyorsunuz ?
''Oyun incelemeleri vs. vs.'' demişsiniz burada vs. vs den başka bişey yok sanırım. Varsa nedir ?
Kısaca ''ben youtube'a başlıcam oyun inceleme vs vs çekicem, ne yapmalıyım'' demişsiniz. Olmaz ki, soru eksik.