30 kişilik İngilizce kursu sınıfı hiç duymamıştım. Siz kursa yazılırken sınıfın kaç kişilik olduğunu sormamış mıydınız?
Her İngilizce kursunda belli seviyeler vardır. Siz de başta seviye belirleme sınavına girer ve başlarsınız. Bazı kurslarda Beginner sınıfı olmadığı için direk Elementary sınıfından başlatırlar. Bu yüzden başlangıç seviyesini bilmeyenler zorlanmaktadır. Ama dediğim gibi bunlar başta kayıt olurken konuşulması gereken konular. Aynı zamanda telafi dersler, seviye sınavlarını geçemezseniz bir daha ne şartlarla aynı kuru alabileceğinizi belirtler.
Size muhtemelen 2+2 kur şeklinde bir hizmet satılmış. Sizden o 1 kurun parasını kesip ondan sonra iptal edebileceğiniz söylenmiş. Genelde İngilizce kurslarında bu 2+1, 2+2 popüler. Ya yetkili biriyle sorunlarınızı iyice konuşup bir çözüm arayın ya da ödediğiniz kura devam edin ama sonrası için iptal isteyin ve en azından ödemenizin yarısını kurtarın.
Digiklan arkadaşımıza katılıyorum. Ödemiyorum, iptal edin kursumu diye birşey yok. Başta aldığın hizmetleri sormak, imzaladığın sözleşmeye bakma ve okumak zorundasınız. En iyisi ve güzeli sakince oturup bir orta yol bulmak. Sınıftaki bazı kişilerin de gazına gelmeyin. Gerekirse sınıftaki İngilizce hocanızla bir görüşün. Derdinizi anlatın ve çözüm isteyin.