Senelerce öğrendiğimiz ve yaşadığımız tecrübe; Google'ın her dediğini yapmayacaksın

Artık ne derse tersini yapmak lazım o duruma getirdiler herkesi
Arkadaş burada baclink sağlamak ve paravandan site otoritesini güçlendirmek istiyor. Alacağı nofollow link bence işini tam anlamı ile görmeyecektir.Nofollow işe yaramaz diyemez ama karşı sitenin gücünden çok az etkilenir. Tabi deneme yanılma ile bunu test etmek gerek ancak ben google yönergelerine göre hareket ettiğim için denemedim. Ben aldığım tanıtım yazılarında elimden geldiğince kelime linkleme yapmıyorum. Kaynak: Siteadresi.com şeklinde alt title koyarak anahtar kelime linklemesi yapıyorum. Sitemdeki bir konu varsa onu baz alarak makale yazıyorum. Bir linki kaynak olarak onu gösteriyorum, makale sonunda kendi sitemi.
(Ben tanıtım yazılarında, yazı aldığım sitenin içeriğine uygun olacak şekilde makale hazırlarım. Makalenin içerisine veya altına kendi sitemi kaynak gösteririm.) Bu şekilde hem yazı aldığım site fayda sağlamış hit çekmiş olur hemde oradan bir iki etkileşimde olsa bende maksimum fayda sağlamış olurum).