iws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3 Aydır bir fiil kullanıyoruz ofiste tek sorun webinar yaparken saniyelik olarak internetin kesilmesi (Bunu sadece uzak masaüstü programlarında çalışırken anlayabiliyorsunuz. Teamviewer yada Anydesk) kesinti olunca eğitim yarım kalıyor müşteriye tekrar bağlanmak zorunda kalıyoruz. Turkcell ile görüştük gelip modemi değiştirdiler ama sorun en fazla 10 gün geçti sonra tekrar aynı sorunla karşılaştık. Bizde çözüm olarak Anydesk yerine Team kullanmaya başladık.

İnternet Download ve upload gayet güzel ve taşınabilir olması herşeye yarıyor diyebilirim

Bir arkadaşımız oyun ms leri ile alakalı birşey söylemiş canımız sıkılınca Pubg , Pubg Lite, Pubg Mobile oynarken 50 - 80 MS ile oynuyoruz.

Konum bazlı değişiklik gösterebilir biz İstanbul Kartaldayız.
Modem Arkadaşlarında çok şikayet ettiği ZTE mi hocam
PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben alt yapı olmadığı için superbox aldım 130luk paketten evin olduğu yerde 4.5g fazla geçmediği için yavaş oluyor ama ayarını 3g ye çekince normale biniyor ping olayı oluyor malesef ama merkezi 4.5g full çeken bir yerde sorun çıkaracağını düşünmüyorum
Ne internet olursa olsun o ağa 1 den fazla kişi bağlanıyorsa ping olması zaten kaçınılmaz bir gerçek ama sen tek bağlandığın halde ping yüksekse orada büyük bir sıkıntı var demektir.