baskı balatadan yapıyordur muhtemelen.
Geçmiş olsun , baskı balatanız bitiyor. Değiştirmenizi öneririm araç modelinizi bilmiyorum ancak tahmini olarak 1 ,2K arasında ücret tutabilir.
Paspas sıkışmış olmasın. Bazen kayıyor ileri doğru
Baskı balata olması muhtemel
Gaza basınca devir yükselir olması gereken de bu zaten.
anlatmak istediğin başka bir şey olabilir mi ?
Viteste yapıyor sanırım ve hızlanmıyor.
Baskı balata
bağırıp gitmiyorsa araba baskı balata.
yokuş aşşagı 3 le inilecek yerde yada 2 ile inilecek yerde 1 e al araba yığılma yapıyorsa baskı değil
birde el freni cek 1. vitese at araba kaldırmaya calış kafa atıyorsa ( tabiri böyle ) yine baskı değildir.
geçmiş olsun ucube yeni yaptırdım 1000 tl
Manuelmi otomotikmi hocam manuelse baskı bakatası olabilir manuelse bir ayağınızla frene basıp köşesiyşelede gaza basın ayapınızı frenden burakmayın kalkış yapmaya çalışıyormu yoksa motor bağırıyormu kontrol edebilirsiniz baskı kavramasında belli olur
GEçmiş olsun mis gibi baskı balata sorununuz olmuş. Daha fazla masraf çıkmaması için en kısa sürede servise gitmenizi tavsiye ederim. Yan sanayii parça kullanmayın.
Yorumlarınız için teşekkürler,
@fikirdanis; hocam yanlış anladınız, araç gaza basında sanki debriyaj'a basıyormuşum gibi tepki verip devir saati yükselip araç boşta gaza basıyormuşsun gibi yapıyor, hem gidiyor hem bağırıyor
birazdan götüreceğim aracı servise
Araç manüel : Geely Emgrand Ec7
(gerçekten kalbini kırmak yada art niyetli demiyorum) Bazen buralar senin fun sayfanmışda biz sana yorum yapmak için giriyomuşuz falan gibi hissediyorum

)
Hocam kalp kırılacak bir durum yok ortada ama ben genel olarak sorunlarımı, komik bulduğum şeyleri üzüldüğüm şeyleri paylaşıyorum bu forumda biraz fazla paylaşıyorum sanırım ama azallttım bu aralar