Ses ve görüntü derken hocam kendi sesim ve görüntüm mü? Ben kendimi video içine koymak istemiyorum sadece bu tarz ilerlemek istiyorum fakat ilerde de emeklerim boşa gitsin istemiyorum
Sizinde mi böyle slayt şeklinde kanalınız mı var?Peki kapatma gerekçesi olarak ne yazıyordu? Ve daha sonra nasıl pk açıldı
Günaydınlar; Öncelikle Kandiliniz Mübarek olsun
Benim bildiğim kadarı ile youtube diyor ki eğer videolarından para kazanacaksan videoların özgün ve biraz daha profesyonel olacak, resimlerle yapılan videoların içinde müzik yok ise seslendirme yok ise ve amatörce yapılmış bir video ise kabul etmiyor. benim kanalımda ilk yüklediğim videolar ses, müzik ve seslendirme olmadan yapılmış slayt videolardı içinde milyonluk izlenen videolar dahi vardı. tekrarlanan içerik diye para kazanmaya kapattılar. Para kazanmaya kapatma nedenlerinin içinde slayt videolar diye maddeler de vardır. Ben eski bir çok videomu sildim 3 ay bekledim bu aralıkta bir kaç tane sesli biraz daha profesyonel videolar yapıp yükledim. Sonra tekrar başvuruda bulundum 2 hafta içinde açıldı.
Açıkçası arkadaşlar Youtube diyorki bu Youtube'yi çöplüğe çevirmeyin. Helede para kazanmak istiyorsan biraz daha profesyonel ol, benim o süreçde anladığım bu.
Kalın Sağlıcakla