prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam monster dan o bilgisayara geçmek;atdan inip tembel hayvana binmeye benzer. Nasıl bu kararı verdiniz?
hocam chipset arızası yanında ssd işlemci hepsi hasar almıştı sadece ram ve kasa kalmıştı 5000 lira civarında bir maliyet çıkardılar. sıfırını göndermeyi teklif ettiler yaptırmak yerine param yoktu mecbur böyle bir şey yaptık keyfi olarak değil yani
mustafadgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ssd takarsan iyi olur pc, monsterin özelliklerini karşılamasada işini görür. İnan hdd den daha iyidir ssd. Garanti pc ni bozup sana geri vermekten başka bişey yapmıyor.
teşekkür ederim hocam
MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SSD HDD'ye göre 55 kat hızlıdır ve mutlaka kullanılmalıdır.
farkındayım biliyorum fakat takmalı mıyım garanti önemli bir şey mi garantiden çıkarmak mantıklı mı onun için tavsiye bekliyrum

FaikEmreYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lenovo kendisi yetkili serviste bu hizmeti vermiyor mu? Ya da aldığınız yer.. Bence çok büyük bir problem çıkartmaz yeni makine ama kullanımınıza bağlı tabi ki, ben olsam zorlanırdım. Kullandığım programlar ve oynadığım oyunlardan ötürü

Şuanda bu cevabı yazdığım pc: Abra A7 V11.1.1 17.3" Gaming Laptop (+ 8GB ram ile özelleştirilmiş) fazlasıyla işimi görüyor..
Bende monsterdan yazdığım günlerimi çok özlüyorum giden gelmiyor