eminilhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada ef püf yapmamıza lüzum var mı gerçekten? Gözler onunda olan bir şeyi neden kanıtlama ihtiyacı duyayım ki? Adamı palyaço gibi her yerde gezdirip insanların duygularını sömürüyorlar. Adamın katıldığı organizasyonların organizatör kurumları ve şahıslarını araştırırsanız dediğimi anlarsınız zaten. Moderatör arkadaşta benimle aynı düşünmüyor olabilir ama gözler önünde olan bir şey için atıp tutmak kelimesini ben doğru bulmadım. Ben aşırı bir sağcı, Ak partili ve dindar birisi olarak nasıl desteklediğim partiyi futbol takımı tutar gibi desteklemiyor, yanlışına yanlış doğrusuna doğru diyorsam sizde aynısını yapmalısınız.
Kanıtlayamayacağın şeyi neden savunuyorsun hocam? Bu adamı chp genel başkanlığına aday gösterseler kazanır diye resmen aşağılamışsın partiyi ve üyelerini. Başka bir partideki gibi o başkan olsun sonra yeter artık bu başkan olsun, seçilen belediye başkanları oyları boş versin istifa etsin diye emir ile dönmüyor bütün partiler. Adamın katıldığı organizasyonları ve şahısları araştırın diyorsun, Türkiye'de Atatürk hakkında organizasyon düzenleyenlerin hangi siyasi görüşten olduğunu hepimiz biliyoruz. 15 Temmuz darbesine kadar Atatürk diyemeyenler vardı hatırlatırım. Yani Atatürk ile ilgili bir organizasyon yapılıyorsa bunun hangi siyasi görüş tarafından düzenlendiğini zaten biliyoruz. Yani bir yerden bir şeye vuracaksan yanlış yere vuruyorsun. Partiler seçmenlerinin nabzına göre şerbet verir. Eğer seçmenin içinde bu adamı görmek isteyen şuursuzlar varsa parti bu adamı organizasyonda kullanır. Şuursuzluktur, saçmadır, ama bir edepsizlik değildir, bu adam Atatürk'e benzediği için organizasyonlarda manken gibi kullanılıyor. Peki HAMİLE KADINLARIN SOKAKTA GEZMESİ EDEPSİZLİKTİR diyen bir adam var, bu adamı hangi parti ne amaçla organizasyonlarına davet ediyor. Bu adam ve bunun gibiler açıkça topluma zarar verirken bunları etkinliklerde fikirlerinin yaymaları için kulanan hangi partidir? O sorunun yanıtını da sana bırakıyorum...