Sırf bu durum yüzünden hostingin süresi dolmadan kalan süreyi yakıp başka firmaya geçmek durumunda kaldım.
Hep otomatik yenilenir gibi bir açıklama yapıldı fakat ben nasıl bir bahtsız bedeviysem bir türlü otomatik yenilenmedi kullanırken. Sürekli ticket açtım.
Eğer hatam yoksa forumda da bu durum başka üyeler tarafından dillendirildiğinde x dosyasını silmezseniz problemsiz yenilenir gibisinden açıklamalarıda olmuştu.
Bu firmayı ve enerjisini gerçekten çok seviyor ve takdir ediyorum fakat free ssl mevzusu hosting sektörüne girdiğinden beri ben güzel hosting ile dikiş tutturamamaya başladım. Ölçek olarak daha küçük bir firmadan hizmet alırken SSL' nin hiç problem çıkartmadan yenileniyordu.
Eğer
@Bartuc; bey bu yazımın altını doldurmamı isterse açtığım ticket numaralarını iletebilirim. Yazımın iddia/iftira gibi bir durumda kalmasını istemem.
Hocam iddia iftira olcak olsa biz yazar mıyız? Benimde aynı ismimle kullanıcı adımda ki 1-2 yıldır açılmış SSL başlıklı destek mesajlarına bakılabilir
Benim de destek taleplerim mevcut.

Her üç ayda bir
Güzelhostingden bende çok memnunum başka şirket bakmam bile projelerimde ancak bu yavaşlık ve yazılımsal problemler tarafını çözdüklerinde çok daha iyi olacak.
Ayrıca
@Bartuc; free ssl kullanıyorsunuz yani bizede free ssl veriyorsunuz ancak benim kullandığım sürede sürekli sitelerimin SSL'i gidiyordu, illa mesaj atmak zorunda kalıyordum. Bu durumuda çözmelisiniz.
Bazen farkında olmadan müşterinin sitesi 2 gün sslden dolayı düşebiliyor.
Ben de bu durumu yaşıyorum.
Bu konuda geçtiğimiz aylarda bir çalışma yaptık. Bu orunun hala yaşanmıyor olması gerekli, SSL yenilenmemesi ile ilgili bildirimler çok azaldı, yenilenmeyenler de gerçekten yazılım tarafından engelleniyor. Ayrıca cPanel içinde SSL'i LEt's Encrypt bölümünden takip etmek ve yenilemek sadece birkaç tıklamayla mümkün hale geldi.
@Bartuc; Daha önce de eğer radore verilen sözlerini yerine getirmezse çalışmayacağınızı beyan etmiştiniz. Bu durum birden çok kez tekrarlandı. Bence bu olayların tekerrür etmemesi için daha fazla imtiyaz tanımamak gerek. Sonuçta müşteri aldığı firmaya bel baglıyor. Arkasında yatan sebepleri kimse irdelemiyor.
Şu anda ilk önceliğimiz sorunları çözdürmek. Sonra uzun uzun kendileriyle görüşüp toplantı yapacağız.
Sorun şu ki verimerkezinin değiştirilmesi gerçekten çok büyük bir iş. Sıkıntısız atlatılması imkansız görünen bir iş. Tabi ki gerekiyorsa bu sıkıntıya bir kere katlanıp bu işi yapacağız ama sorunlar kalıcı olarak çözülecek olursa, biz de buna ikna olursak değiştirmeye gerek kalmaz. Bu sebeple önce çözüm gelsin, sonra tüm detayları ile hem sorunları hem çözüm için ne yaptıklarını görüşeceğiz. Duruma göre de hareket edeceğiz. Çünkü biz de müşterilerimizin sorun yaşamamasını istiyoruz ve sırf bu amaçla çok ciddi yatırımlar yapıyoruz, 7/24 canla başla çalışıyoruz, hayatımızdan fedakarlık ediyoruz. Ama sorumluluğunu ya da işini bilmeyen birileri bunu baltaladığı taktirde biz de tabi ki artık aksiyon alacağız.