uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O çok ufak iş sizin dediğiniz. YTH var asıl para çevrilen, firmaların bilgilerini girip yth oluşturuyorlar sonra 4.000 5.000 reklam yayınlıyorlar, o hesabı çöp yapıp başka hesaba geçiyorlar böyle böyle dönüyor sistem
Sonuç olarak yine dolandırıyorsunuz.

Konuyla alakalı olarak bugün 15:15'den yaklaşık 16:20'ye kadar polonya'daki yetkililerle görüştük, bu süreci kendilerine anlattım. Bildiğim bir çok kişinin açtıkları reklamlarla birlikte hesaplarını gönderdim teker teker inceleyeceklerini belirttiler.

Google'nin bu konuda şikayetçi olduğu 2 ülkeden birisi olmamız beni üzdü. Mısır ve Türkiye'de bu konuda çok şikayet alıyorlarmış. Bununla ilgili automatic sistemlerinde geliştirmeler ve güncellemeler yapmışlar.

Google müşteri temsilcisinin söylediği bu işlem kesinlikle illegal. İllegal süreçlerle alakalı olarak yaptırımları için görüştüklerini ve ciddi yol kat ettiklerini söylediler.

Ayrıyetten türkiye'deki birimin kapatıldığını ve polonyaya aktarıldığını söylediler ve not olarakta şunu söylediler, bu şekildeki süreçlere izin veren kişiler aslında kendi ceplerinden çalıyor farkında değiller. TBM ne kadar arttırılırsa google o kadar fazla kazanıyor aslında normal bütçlerle çıksalar tbmler yükselmeyip uygun fiyatlı reklamlar devam edebilir diyorlar.