tüketici haklarına şikayet edebilirsin. Çözülmesi uzun sürüyor ama o süreçte bu işlemler duruyor. ben zamanında evkurdan bir telefon ve bir fırın aldım telefon bozuk çıktı değiştirmediler 3-4 kere servise gitti geldi hep bozuktu. en son servisten almadım. evkur'a da cihazı değiştirmesini ürünün basında da belirttiğim üzere bozuk olduğunu söyledim onlar değiştirmedi bende taksitlerini ödemeyeceğimi söyledim aynı yada farklı telefon elime sağlam ulaşana kadar. Onlarda inat etti fırın senetleri ile ortak olduğunu telefonu ödemezsem fırınında ödemesini almayacaklarını söylediler. Sonuç olarak evime icra kağıtları geldi. Belediyeye gidip tüketici haklarına başvurup durumu anlattım. Sadece bir kere durumu anlatıp belge doldurmak için gittim. O ara evime icra kağıtları falan geldi gitti ama hiç bir işlem yapılmadı. 1 yılın sonunda da tüketici haklarından arayıp evkur'a giderek ödediğim miktarı geri alabileceğim söylendi. parayı aldım fırını ödedim konu kapandı. Hiç bir masraf da ödemedim. Aradan çok zaman geçti işlemler hala aynı mı yürür bilmem ama gidip bu konuda bilgi alabilirsiniz tüketici haklarından.