AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay slayt değil. İstersen kareli deftere çöp adam çiz. Sorun kullandığın meteryallerin sana ait olmaması veya kullanma hakkına sahip olmaman.
Hocam eğer öyle ise şimdi youtube da milyonluk kanallar var bu şekilde slayt yapıp bir çok ünlünün markanın resmini kullanıyor ve pk hepsi açık onlar nasıl işi yürütüyor?



tork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim youtube tecrubem yok. Ama mantık yürütünce bana göre telif sıkıntısı yoksa youtube için neden sorun olsun ki Hele ki videoların izleniyorsa youtube için önemli olan izlenme. He şöyle olabilr, Kullanıcılar youtube dan her zaman sesli yani diyaloglu video bekler bu yüzden de youtube senin videoları öne çıkarmaz. Sen de yeteri kadar verim alamazsın. Bu senaryoların dışında neden sorun teşkil etsin k?
Video öne çıkarma konusunda haklısınız diğerleri daha çok ön planda olur. Benim yaptığım şekil yapan milyonluk kanallar da var. Onların pk sürekli açık ve bir çok ünlü marka resimlerini kullanıyor onlara bişey olmuyosa bize neden olsun düşünmeden edemiyor insan ancak bir yanda da bütün emeklerin boşa gitme ihtimalide söz konusu