Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle şunu ister/beklerim; eğitim verenin kendini kanıtlamasını. Bunun bir üniversitesi yok sonuçta, isteyen kendine eğitimciyim diyebiliyor bu alanda. Madem öyle kişinin kendini bana kanıtlaması şart. Yani "bak benim şöyle bir sitem var, burada şunu şunu yaptım, özellikle buna dikkat ettim, şu aralıklarla pinledim.. Bak bu da adsense hesabım(hesapta o sitenin raporlarını açar), kazancım da şu, bu kazanç şu kadar sürede oldu vs vs."

Bu arada genel olarak, PA eklentisinde ne kadar aralıkla pinlediğinizi sormak isterim

İyi çalışmalar.
Selamlar, öncelikle katkınız için teşekkürler.

Dediğiniz konulara hep dikkat etmeye çalıştım, paylaşımlar dekontlar vs ancak bazı sebeplerden dolayı o olaya son verdim. Sadece eğitim alan ve kazanmaya başlayan kişiler kendileri konuya yazar ya da bana referans görseli gönderirlerse konuya ekliyorum.

Son olarak; yeni sitelerde 9-25 çalışıyorum

Alıntı
07.11.2019 01:37:31 tarih ve saatinde geri bildirim yapan arkadaşım (o kendisini biliyor) zoruna gitmesin, çalış senin de olsun
Sizin gibi haysiyet yoksunu insanlar yüzünden bu forumda yardımlaşma diye bir şey kalmadı. Ancak çamur atmayı biliyorsunuz. Sana bir teklifim var; bana pm'den ulaş, 3-5 farklı adsense hesabıma beraber bakalım (hodri meydan)