Ripped adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birim allah bir diyerek sıralama tayini olmuyor maalesef hocam. n***rsohbet. com diye bir web sitesinden link almışsınız ve o sitenin spam skoru %67, bir sayfasında 100 den fazla link çıkışı var. Hepsi dofollow ve external. Oradan linkinizi kaldırıp yerine otoriter bir siteden link almanız iyi bir başlangıç olacaktır. Hiçbir şey yapmadım dediğiniz ay en az 2 adet tanıtım yazısı alın. Yorum backlink değil
site 16 yıllık olduğundan dolayı bir çok backlink bulunduğu doğrudur, 6 yıl öncesine kadar sohbet ve oyun sitesi kurulmuş ve o yönde backlinkler alınmış. google bu backlinkleri şuan saymıyor search console'da da bulunmuyor. zaten böyle şeyler de fazlasıyla saçma gelmiştir hep bana. şimdi spam skoru kasıp başkasına link versem zararım mı dokunacak?ne farkı kalıyor bunun siteye saldırı yapmaktan.Neyse bu konu ile alakalı forumda bir çok şikayet de bulunuyor zaten, bir ben değilmişim otorite derdinden müzdarip olan.
Bu arada seo'ya çok takıldınız hocam. forum üzerinde ki bir arkadaşla seo paketi anlaşmasını 15 gün öncesinde yaptık ve çalışmalar sürüyor