Öncelikle herkese merhabalar,
Şu konudaki Instagram Hesap Analizi hizmetimi iş yoğunluğumdan ötürü devretmek istiyorum:
https://www.r10.net/instagram/213815...10-da-ilk.html
Yeni dijital ürün ve hizmetlerimin pazarlaması ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmekten Instagram Hesap Analizi hizmetime eskisi kadar vakit ayıramıyorum, satış konusunu kilitlemiş olmama rağmen hala iletişime geçip satın almak isteyenler oluyor, dolayısıyla gelir kapısını kapatmaktansa ilgilenebilecek birine devretmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm.
Ayrıca bu hizmetin R10da bir ilk olduğunu da belirtmek isterim(bunu kanıtlayabilirim)...
Devir İşlemine Dahil Olanlar;
- Instagram Hesap Analizi Satış Konum:
https://www.r10.net/instagram/213815...10-da-ilk.html
- Analizleri yaparken kullandığım tüm materyaller, hesap tiplerine özel olarak hazırladığım şablonlar ve kullandığım istatistik/ölçüm araçlarının isimleri.
- Hizmeti nasıl pazarlayacağınızla alakalı altın değerinde bilgiler ve takıldığınız bir nokta olursa diye 10 günlük online koçluk.
- İşin size devredildiği ile alakalı duyuru(forumda konu açıp duyrulacak).
Devir İşlemine ASLA Dahil Olmayanlar;
- Geçmiş müşterilerime ait kişisel bilgiler/veriler.
- Geçmişte analiz hizmeti verdiğim sayfaların isimleri.
Fiyat: 2.250₺
(Bu işteki ortalama 3 aylık kazancıma tekabul ediyor, dolayısıyla gayet uygun sanırım).
(Ayrıca kredi kartıyla taksitli bir şekilde satın alma imkanınız da var, peşin ödemeye sıcak bakmayanlar bu seçeneği düşünebilir)
Bana göre sıfırdan iş kurmak yerine gelirli, özgün ve potansiyeli yüksek bir işi devralmak çok daha mantıklı, sırf bu hizmeti nasıl pazarlayacağınızla alakalı vereceğim bilgiler bile bu fiyata değer diye düşünüyorum. İşi sadece bu hizmeti satmak olarak düşünmeyin, öğreteceğim bilgi ve stratejilerle neredeyse her şeyi satabilirsiniz.
Bugüne kadar yaptığım her işi en iyi şekilde yapmaya ve müşterilerimi her zaman memnun etmeye çalıştım, aynı özveriyi size de göstereceğimden emin olabilirsiniz.
İlgilenen kişiler PM atarak iletişim kurabilir.
Sevgiler.