dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
80 bin de olur 480 bin de olabilir o bir ihtimaldir ama gerçek olan bir şey vardır o da O ŞEMSİYEYİ KÜÇÜK YATIRIMCININ İÇİNE İLLA SOKARLAR. sonra da şemsiyeyi açacağım diye bakar durursun.
her sektörde küçük yatırımcıya ŞEMSİYE SOKARLAR KARDEŞ.

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonra çaat 4-5 bin dolar seviyesine düştü ve 80 binde giren ciddi derecede zarar etti. İşte o yüzden manipülasyon diyoruz ya
manipülasyon heryerde var. ben bilmeyenler bu işe girsin demiyorum. sanal para borsalarında zarar etmeden işlem yapmak için mutlaka eğitim almak gerekiyor. bu işte para varmış deyip balıklama dalmamak gerekiyor. teknik analiz, çıkan haberleri takip etmek, bazı büyük telegram ve whatsap gruplarına katılmak, youtubeda belli başlı uzmanların videolarını izleyerek fikir sahibi olmak gerekiyor. hiç bilmeyen birisi hangi iş veya sektör olursa olsun o işe para yatırırsa sokağa atılmış bir paradır o. bu yüzden eğitimsiz kişiler önce eğitim alsın sonra ufak ufak borsada işlem yaparak tecrübelensin. bu tecrübe sayesinde piyasa hareketlerini izlemeyi, sermaye sahiplerinin ne yaptığını anlamaya başlarsınız. sermaye sahiplerine paralel şekilde işlem açtığınız zaman kazanırsınız. aksi halde kaybedersiniz. ben btc yükselir, 400 olmasa bile 100bin tlyi bulur diyorum. bu, herkes bu işe girsin, bilip bilmeden gidip btc alın, btc alan köşeyi döndü falan filan demek değildir. bu camianın üyesi olanlar zaten ne yapacağını bilir, yeni katılımcılar da eğitim almadan işlem yapmasınlar.