Kardeşim aramıza hoşgeldin. Ben de senin gibi 19 yaşındayım. Ben kendimi hiç bir zaman genç hissetmedim. Evet yaşım 19 ama ruhen 30-35 yaş aralığındayım. Ben şuan üniversite okuyorum.

Sana tavsiyelerim olacak. Öncelikle düzenli bir gelir elde etmeye çalışmaya başlamalısın. Şuan için en mantıklısı makale geliyor aklıma. Bir web sitesi açıp güç durmadan makale kasarsan kısa bir süre sonra aylık 1000 TL kazançlara ulaşabilirsin. Daha sonra gelirini düzene soktuntan sonra sana tavsiyem açıktan da olsa eğitimine devam et. Uzaktan öğretim de tavsiye ederim. Yeterki eğitimden uzak kalma. İnşallah zaten burs da alırsın o burs da seni çok rahatlatır. Aynı zamanda bir de KYK çıkarsa kiradan da bir süre kurtulabilirsin. Anne ve babası ayrı olanlara burs ve KYK sıklıkla çıkar.

Ders durumun çok çok iyi değilse 2 yıllık bölümlere de gidebilirsin. Sonra DGS ile fakülteye geçiş yapabilirsin.

Rabbim seninde ve bizlerinde yardımcısı olsun. İnşallah kısa bir sürede toparlanırsınız. Sağlıcakla kalın ve asla umutsuzluğa kapılmayın.