Fitdanisman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük protein ihtiyacınızı karşılıyorsanız GR olarak kullanmanız size bir fayda sağlamaz. Ancak günlük oran karşılanamıyorsa etkisini görürsünüz. Günlük oran karsilandigi kosulda kas gelisimini dogrudan destekleyen takviyeler kullanilabilir protein tozu yerine.
Ayrıca internetten bakarak fiyata markaya reklama bakarak ürün almak aracilarin ve distribütörlerin cebini doldurur sadece, whey protein diye bezelye, ekmek proteinine para ödeyebilrsiniz. Ürün secimi hedefe kişiye ve ihtiyaçlarına uygun yapılmalıdır direkt link istemişsiniz ama bu sadece karsi tarafa fayda sağlar size değil. Ucuz olsalar neysede pahalılar yaw 😅Ben 10 yildir sektördeyim ürün danışmanlığınıda veriyorum bilgi almak istersen özelden yazarsin hocam

Hedef kilo alımı olunca protein tozu hedefinize uygun olmaz. Mass gainer dediğimiz Karbonhidrat ve protein karışımı yüksek kalorili ürünleri tercih etmeniz gerekir ki bunlarda ortalama aylıkyeterli beslenme ile 3 ile 8 kilo arasında fark yaratabiliyor hocam, Hedefe uygun ürün seçimi ve içeriği çok önemli. Ayrıca Performans artırıcı ürünler harici bir üründe çarpıntı yaşamanız pek mümkün değil hocam.
Teşekkür ederim şimdi yazıyorum özelden

(Fitdanisman) Hakan abim sağolsun çok yardımcı oldu güzel bi spor ve beslenme programına başlıcam inşallah..