Geçen bi konuda görmüştüm. Bir tane eleman bu işlemleri düzenli olarak pinterest desteğe bildiriyormuş. Genelleme yapmayayım ama piyasada işsiz, başkasının kazanmasını çekemeyen eleman sayısı çok. Pinterest sistemiyle uğraşırken bir de bu elemanlarla uğraşıyoruz..
Spamı sizin gibi benimseyen birine denk gelmek
Define kazısından define çıkartmıyorsun bu pinterest işinde. Pinterestte olanı pintereste göndermeyi böyle savunmak ta pes

emek yok bişey yok. yapılan iş kopyala yapıştır.
Verilen tek emek sahte hesaplar açıp durup durmak. Para kazanana onun da hazırı var.
Emin ol ki spam yapan kişinin pinlerine hergün şikayet geliyordur. İşsizlikle alakası yok.
Ben geniş çaplı değil ama ufak spam yapıyorum. Yakalayan şikayet etsin sıkıntı yok, bu işin doğası bu. kabullenin bunu.
O elaman ben değilim ama tanımadığınız işsiz güçsüz adamlar sizin emeğinizi, işinizi çalsa, sizi çalıştırıp, sırtınızdan para para kazansalar ne yapardınız? Şahsen ben pintereste ayda 1000'e yakın telif bildirimi gönderiyorum, üstüne adsense'ye yayıncı şikayet bildirimi yapıyorum. Üstüne Google'den telif bildirimi gönderiyorum. Yetmezse sunucu firmasına DMCA gönderip sunucuyu kapattırıyorum.
o da yetmezse savcılığa gidin hocam...