Sametxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen bi konuda görmüştüm. Bir tane eleman bu işlemleri düzenli olarak pinterest desteğe bildiriyormuş. Genelleme yapmayayım ama piyasada işsiz, başkasının kazanmasını çekemeyen eleman sayısı çok. Pinterest sistemiyle uğraşırken bir de bu elemanlarla uğraşıyoruz..
Bu tür insan biz Türklerden çıkar, ne bileyim başka millet insanlarında bu tip bir karakter görmedim. İlkokulda yaramazlık yapanları öğretmene ispiyonlayan karakterin büyümüş hali.

Size katılıyorum. Spam yapmıyorum diyen birisi eline alır makinesini özgün çekimler yapar ekler. Geri kalan iş ve işlemlerin tamamı spamdır. Yayın sahibinden izin alıp aynı görseli farklı kelimelerle anlattığın paylaşım da dahil. O zaman biz de o elemanı pintereste yazalım "bakın bu hak sahibinden izin almış eklemiş ama size bir katkısı yok görsel aynı görsel" diye

Konu hakkında not: Arkadaşlar sadece s3 değil tüm piyasadaki yönlendirme sistemlerini zamanla spama düşürüyor. Pinterest artık bilindik yönlendirme servislerini istemiyor. 1-2 Site daha gitmiş böyle.