Sektörünü bilmiyorum şöyle örnek vereyim,
dmca itiraz etsende eskisi gibi çok takmıyorlar açıkçası. Film ve yabancı dizi izleme sitelerinde tüm içeriklerde çatır çatır dmca geliyor dimi. Ne yapılıyor? Url sonunda 1 2 3 hd izle vs vs ek getirip aynen devam. Çok kafana takma benim fikrim. Film siteleri ve yabancı dizi sitelerini dmca çok yıpratır ama url değiştirip sorun hemen çözülür, mpaa filtresine takılırsın ozaman yandın işte domain olsun çöp, onunda çözümü var ama senin sektörde mpaa yoktur ondan bence takılma

rakip çok kaşındı bas 200k ***** link otursun ağlasın sonra gelsin dmca kurtarsın onu
sektör temiz bir sektör hocam. karşı site benden 1-2 tık önde gidiyor. Yıllardır temiz sıkıntısız gidiyorum. mpaa nedir bilmiyorum da aman diyelim
DMCA'ya itiraz edebiliyorsun. Appeal çıkar ona itiraz edersen sorundan kurtulmuş olursun o sayfan bir daha DMCA yemez. Tek şartları var sana DMCA gönderebilmeleri için, Türkiye'de yasal işlem başlatmaları ve sonuçlanması gerekiyor. DMCA'ya itiraz ettiğinde zaten durumu açıklıyorsun, 2-3 hafta içerisinde eski yerine geri geliyorsun. Haklıysan itiraz et bir daha seni sildiremezler ama haklı değilsen uzatma ve içerikleri kaldır.
Hocam appeal nasıl çıkarıyoruz. İlk defa başıma geldi pek bilgim yok. Anlamı temyiz demekmiş ama çıkaramadım tam olarak. Kendilerine bugün 3 mail gönderdim. 1. mailde içeriklerde, tasarımda (hiç gerekmemesine rağmen, hosting sunucuyu kapatmaktan bahsedince el mahkum) değişikliğe gittiğimizi incelemelerini talep ettim, site içeriğinin kimseye ait olmadığını belirttim. 2. mailde de hazır olduğunu bakabileceklerini söyledim. 3. mailde karşı sitenin benden çaldığı 3 içeriği google dmca'dan sildirdiğimin fotosunu attım. Şimdi firmanın dayatmasından dolayı kapalı scriptin oldugu yer erişime kapattım. Ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası.
Bir de firma da korkuttu beni 2 saate kaldırmazsanız sunucuyu kapatacağız felan. Firmadan memnunum diye arayışa girmek istemedim. Şimdi ben bu url'yi değişsem karşı taraf yine mi dmca atmak zorunda kalacak? yine kabul edilirse yine url değiştireceğim bu sefer ama bu da zarar verir gibi bana. film dizi siteleri tamam da temiz olman gereken bir sektörde zırt pırt link değişimi sağlıklı gelmiyor.