ana sitemde bir problem yok da bir proje yapmıştım. ana sayfaya ek olarak ekledim scripti siteadı.com/kiralama-hizmetleri gibi. tasarım vs orijinal ama rakip site alanda tek kalmak istediği için dmca başvurmuş. ben az önce
@iyi; nin dediği gibi yapıp şikayet etmiştim benden çaldıkları içerikleri google hemen kaldırmış. şimdi url'yi
siteadı.com/kiralama yapsam kurtulur muyum? Bu konuda samimi söylüyorum haklıyım. Yoksa dert olmazdı bu kadar yani.
Sektörünü bilmiyorum şöyle örnek vereyim,
dmca itiraz etsende eskisi gibi çok takmıyorlar açıkçası. Film ve yabancı dizi izleme sitelerinde tüm içeriklerde çatır çatır dmca geliyor dimi. Ne yapılıyor? Url sonunda 1 2 3 hd izle vs vs ek getirip aynen devam. Çok kafana takma benim fikrim. Film siteleri ve yabancı dizi sitelerini dmca çok yıpratır ama url değiştirip sorun hemen çözülür, mpaa filtresine takılırsın ozaman yandın işte domain olsun çöp, onunda çözümü var ama senin sektörde mpaa yoktur ondan bence takılma

rakip çok kaşındı bas 200k ***** link otursun ağlasın sonra gelsin dmca kurtarsın onu