Genel bir tartışma konusu olsun istiyorum o yüzden lütfen birbirimize kırıcı laflar söylemeyelim, kendimizi konuşsak dahi düzeltemeyeceğimiz konulara kaptırmayalım.

Son zamanlarda açılan siyasi konular yüzünden 10'a yakın üyeyi engellemek zorunda kaldım. Birebir mesajlara katılmıyorum çünkü doğru bulmuyorum, katıldığım cümleleri beğeniyorum o kadar.
Aynı fikirde olmayabiliriz herkesin düşüncesi farklı olabilir buna saygı duyarım ama bu 10'a yakın kişi araştırmadan, kulaktan dolma bilgilerle savunuyordu bildiklerini.

Engelledim çünkü asılsızca, kulaktan dolma bilgilerle sözde bir şey biliyormuş gibi davranıyorlardı. Yani işim düşse dahi iş yapmayayim para kazanmasın benden, varsa forum içi yoksa forum dışı hallederim mantığıyla düşünüyorum. Bilmiyorum doğru mu yoksa yanlış bir düşünce mi siz değerlendirin. Boş yere boş konular yüzünden ticaretlerinden oldular. Ki ben belli konularda al-sat yapıyorum her konuda alım-satım yapan geniş işler düzenleyen diğer üyeler de var, eminim onlar da aynı şekilde tepki veriyordur.

Siz bu konu da ne düşünüyorsunuz? Sizce siyasi konulara gerek var mı?