Ayak baş 2 parmağımda batıyor yaklaşık 3-4 aydır.
Ailemin zoru ile bugün gittim kontrole (çünkü korkuyorum) doktor gördü ve hemen 5 ilaç 1 krem yazdı, ayın 19'unda gelmemi söyledi.
Zorla gittiğimi söylemiştim acayip korkuyorum iğne vururken acaba rica etsem uyuşturucu sprey sıkarlar mı? Ve ya dışarıdan (eczaneden vs.) Temin edebilir miyim?
Var mı öneriniz acayip korkuyorum
geçmiş olsun. eğer tırnakların sadece bir yanı batıyorsa yarısını aldırın. bir kere aldırmak sizi bu dertten kurtarmayacak muhtemelen yılda bir iki kez aldırıp duracaksınız. bnim öyle oldu. çünkü alınan tırnak daha derinden çıkıyor. ancak tesadüf eseri ben bu dertten kurtuldum. şöyleki normalde gider tırnağın yarısını aldırır gelirdim. bu bana en az 6 ay kazandırırdı. birgün farklı bir devlet hastanesine gittim. oradaki genel cerrah artist çıktı ben tırnakla uğraşamam git bilme neye yarıdmcı olsunlar dedi. gittim oraya hemşireler kikirdiyormuş durum bu doktor yardımcı olsun dedi dedim. doktor yok dediler . ee kim yardımcı olacka kardeşim önümüz bayram topal mı gezelim dedim. neyse bir doktoru aradılar 12 de yani 3 saat sonra gelecekmiş beklersen yardımcı olurmuş dediler. tma beklerim dedim bekledim doktor 1 de geldi 1 saat gecikmeli olarak. sonra bana yat dedi yattım ayağıma bişey giydirdiler. dedimki geç uyuşuyor biraz bekleyelim. yat sen dedi ve bqşladı kurcalamaya.yemin ederim ısırmaktan kolumu koparacaktım istisnasız 30 dakika oynadı. acayip canım yandı. bırak diye azaladığım bile oldu. iki hemşire ayağımı zorla tutuyordu. neyse iş bitti 15 dakika da pansumanla uğraştılar altına bişey yerleştirmeye çalıştı doktor. o zaman acımadı zira narkozun etkisi gelmeye başlamıştı. bu adam ben sandım ki tırnağı çekiyor tırnağın yerinde durduğunu görünce dünyam başıma yıkıldı. niye çekmediniz siz bana yarım saattir neyin acısını yaşattınız dedim güldü geçmiş olsun dedi çıktı. sanırım bu adam onu oraya getirriğim için benden intikam aldı diye üdşünmüştüm ama yanılmışım zira trnak bir daha batmadı. şimdi sadece diğer ayağım batıyor solda birşey kalmadı iyileşti. o doktordan allah razı olsun.