Monachopsis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın da sana kötü bir şey söylediği yok, neden paranın yarısı iade? Shadow ban yemiyor diyorsan bunun garantisini vermen lazım, madem ki bir hizmeti ücretle veriyorsun shadowa düşünce niye paranın yarısı iade? @Bozstorm; haklı, o zaman herkes satsın %100 shadow ban yemeyen hesaplar diye, ama shadow yerse paranın yarısı iade diye konu açalım? Sence ne kadar mantıklı?
Bozstorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektörün gidişatı dahilinde makul bir süre garanti verilebilir ayda 2 kez güncelleme geldiğini düşünürsek 15 gün garanti verirsin olur biter ,insanlar diyoki hiç bi riski almayım para kazanayım sorun olursada baştan söylemiştim etik değil.
tekrardan merhaba şimdi şöyle söyleyeyim hocam kötü birşey dediğiniz den deyil daha doğrusu bulmuş olduğum yönteme bende emek vermiş bulunmaktayım şimdi forum içerisinde satılan bir çok gerek pin to pin eğitimi olsun taktik vs vs şeyler var herkez iade yapmıyor sadece kazancı var diyor bende bu yönteme emek harcayarak bulduğum için siz herşeyi doğru bir şekilde yaptıktan sonra shadow ban yemiyorsunuz ha tabiki shadow yiyebilirsiniz neden derseniz facebook vs instagram kullanıyorsunuz veya başka birşey hiç bir bişey yapmadan bile hesaplarınız kapanabiliyor değilmi veya spam yaptınız gibi şeyler karşınıza çıkabiliyor ve pinterest hiç pin to pin ile uğraşmayanlara bile ban atmıştı pinterstin ne yapacağı belli değil ben size taktiği veririm siz açarsınız hiç kapanmaz başka birisine veririm onda sürekli kapanır veya birisi açık kalır diğerleri banlanır taktiği satın alan arkadaşlarda bunları düşünerek satın almalı diye düşünüyorum bilmem ne kadar doğru veya yanlış birşey düşünüyorum