Huseyins14 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimde böyle bir uygulama yaptırma fikrimiz vardı. Direk bunu devir alabiliriz hocam. Detaylı pm(uygulama lınkı, consol ıstatıslıkler, uygulamanın çalışma yontemı, yorumcular derken bu arkadaşlara bızde ulaşabiliyormuyuz, toplam masraf adwors vs..) alabilirmiyim ? 2 tarafta teoride ve rakamda anlaşırsa alım yapabiliriz

@nuritoparli; haber verdıgın ıcın teşekkürler kardeşim.
uygulamayı uzman falcı adıyla ararsanız direk marketlerde web de bulabilirsiniz. Yorumculara ulaşabilirsiniz tabiki, hepsinin whatsap üzerinden erişimi var. Yorum gelip bakılmadığı veya geciktiği kaçırdıkları gibi durumda iletişimde oluyoruz. Sıfır adwords sıfır maliyet herhangi b masrafı yok şu an. Sadece sunucu ücretini ödüyorum o kadar. Çalışma yöntemiyse konuda belirtiğim gibi ücretsizler pc tarafından kullanıcı bilgilerine göre otomatik, ücretliler ise yorumcular tarafından yapılıyor. İstatistikleri resim olarak yüklemeye çalışıyorum ama almıyor. Özel mesaj göndereyim.

servetakdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 6 aylık kazanç ss'leriyle beraber aklınızdaki fiyatı pm alabilir miyim?
Son 6 aylık kazanç 16K. Açıldığı günden bugüne 2 yıllık toplam kazanç 62 K. Toplam indirme 519 K. 6 aylık toplam indirme 29K. Aktif kullanıcı 27K play storeda. Kazanç rakamları google hesabına giren net rakam. Kesintiler hariç. Ss atmaya çalışıyorum hata veriyor. Ekliycem onlarıda inşaallah.