Türknet’in YAPA alt yapısındayım, santrale olan uzaklık mesafem 1050 Mt ve aldığım hız değerleri şöyle; download; 40-45 mbps aralığında upload; 8 mbps değerleriyle gayet memnun ve sorunsuz kullanıyorum

Ben turknetin avukatı, yalakası değilim ama yaşadığınız sorunu genelleme yaparak kötülemek doğru değil. Bu durumu çözmek için destek talebine yazmanız yeterli olur, çözümlenir yada çözümlenmez ve yine taahhütname olmadığı için istediğiniz zaman cayma hakkına sahipsiniz

kaldı ki, vdsl modem almışsınız 400₺’ye alt yapınız destekliyor diyorsunuz Türknet olmaz ttnet olur, ttnet olmaz Vodafone olur, o olmaz süperonline olur, oda olmaz diğer firmalar olur. Diğer firmalar da olmazsa o vdsl hattı demekki problem alt yapınızda. Zaman geçtikçe İSS’ları fiber alt yapıya dönüyor zamanla alt yapınız oturur. Sizi suçlu bulmuyorum ama dediğim gibi yaşadığınız bu sorun yüzünden türknet kötüdür, Türknet berbattır, Türknet pişmanlıktır daha neler neler söylemeniz bana göre yanlıştır.
Sessiz kalın demiyorum ama sorununuzu kendinizi ifade edebileceğiniz, sonuç odaklı anlatmanızda fayda var. 😊