Dropcatch'ten düşeceği zamanı dk sına kadar takip edebilirsin. .com ve .net 20:45 te düşer. 21:00-22:00 arası tamamen boşalır ve kayıt edebilirsin. Dropcatch kesin yakalar domaini ama 5 günlük açık arttırmaya çıkartıyor. bu sürede teklif veren olmazsa sizin panele gelir domain. Bence kimsenin o domaini takip ettiğini düşünmüyorsan 21:00-22:00 arası whois çek ne zaman müsait kelimesini görürsen kayıt et. Bu şekilde 2-3 domain aldım.
Benim için çok önemli ama başkası için önemsiz olduğunu düşündüğüm bir domaini dropcatch üzeri backorder yaptım. Teklife girdi belki inanmazsanız ama o domaini 300 usd ye aldım : ) Dropcatch kimlik onaysız 65 dolara kadar teklif verdirtiyor. Üstünde kimlik onayı ister, 1 günde ben onaylatmıştım.
Yorumlarınız için teşekürler ama malesef cok global bir terim. Gören teklif atar açık arttırmaya çıkarması kaybetmem anlamına gelir. Ederi yüksek domain adını söylüyemiyorum kusura bakmayın ama şöyle özetlim. Forumda gören 100 kişiden / 95 i teklif verir. Global ve 2 anahtar kelime barındırıyor. Godady değeri yüksek. Aranma hacimi tüm ülkelerde aynı kelimeden aranmakta. Görür görmez alırlar. Açık arttırmasız backorderliceğim başka biyer mevcutmu ?