Merhaba arkadaşlar bir tane domain var. Bana kalırsa en düşük 8$ - 15$ ederi var. Takip ediyorum. Ama bir iki firmaya kayıt olup ödeme yapacaktım. Kimlik foto gibi şeyler istedi yolladım 1 haftadır cevap yok. Domain düştü düşecek aciliyetten backorder firması önerebilirmisiniz. ( Godady , natro , snapnames , namejet hariç )
Dropcatch'ten düşeceği zamanı dk sına kadar takip edebilirsin. .com ve .net 20:45 te düşer. 21:00-22:00 arası tamamen boşalır ve kayıt edebilirsin. Dropcatch kesin yakalar domaini ama 5 günlük açık arttırmaya çıkartıyor. bu sürede teklif veren olmazsa sizin panele gelir domain. Bence kimsenin o domaini takip ettiğini düşünmüyorsan 21:00-22:00 arası whois çek ne zaman müsait kelimesini görürsen kayıt et. Bu şekilde 2-3 domain aldım.
Benim için çok önemli ama başkası için önemsiz olduğunu düşündüğüm bir domaini dropcatch üzeri backorder yaptım. Teklife girdi belki inanmazsanız ama o domaini 300 usd ye aldım : ) Dropcatch kimlik onaysız 65 dolara kadar teklif verdirtiyor. Üstünde kimlik onayı ister, 1 günde ben onaylatmıştım.