Merhabalar
Öncelikle siz değerli r10 üyelerinin vaktini bu şekilde boş ve anlamsız bir konu ile çaldığımız için gerçekten çok üzgünüm.
Arkadaşın amacı gerçekten ürün almak olsa ve gerçek bir müşteri olsa konu sahibinin izni ile sorusunu sorduktan sonra aldığını yanıt neticesinde o yanıtı vermez. Bizim ticari ahlakımızı sorguluyor ama kendisi müşteri gibi davranmamasına rağmen bir müşterinin her türlü saygısızlığı ve ahlaksızlığı yapabileceğini düşünüyor sanırım. Kendine bunu reva görüyorsa bizim için hava hoş. Okuyan herkes neyin ne olduğunu çok iyi anladı. Daha öncede forumda benzer konular oldu, isteyen açıp araştırabilir 3₺ para verecek diye kimse kimseyi satın almıyor. Bir ticaret yapacaksanız girer referanslara bakarsınız, hizmete bakarsınız uygunsa alımı yapar geçersiniz. 1₺'ye numara hizmeti sağlıyoruz size, istemeyen varsa gider fiziksel karta 80₺ para verir. Arkadaşa neden böyle bir alt limit olduğunu dair açıklamamı yazdım bunun üstüne yazdıklarını bir oturup düşünsün isterim. 40 yıl düşünsem temel yapı taşı toplu satış veya en azından çoklu satış olan ve üye olan müşterilerin %95'inin tek seferde 10₺ ve üzeri alışveriş yaptığı bir sistemde birinin gelip 10₺ alt limitine takılıpta beni ************** yapıyormuşum insanların parasına çöküyormuşum gibi lanse edeceği aklıma gelmezdi. Dünya gözüyle bunuda görmüş olduk. 10₺ yükleyip 3₺'lik alışveriş yaparsanız 7₺ hesabınızda bakiye olarak kalır ve kalan bakiyeyi dilediğin zaman harcayabilirsiniz, arkadaşınıza hediye edebilirsiniz, ihtiyacı olan birine verebilirsiniz ve direk onay mobi hesabınızı 5-6₺'ye birine satabilirsiniz. Tek numaraya ihtiyacınız varsa ve bu alt limiti vermek istemiyorsanız tek satan birinden alabilirsiniz, kimse kimseyi bir şey için zorlamıyor. Sorduğu soru neticesinde websitemiz siteye yüklenebilecek minimum tutarı 10₺ olarak uygun görmüştür alt limitimiz bu şekilde diyip geçebileceğimiz halde tamamen kişiyi bir müşteri olarak gördüğümüzden mantıklı açıklamasını yapmaya niyetinde olarak çalıştığımız sanal pos firmasının komisyon oranlarının minimum olarak buna izin verdiğini yakında ekleyeceğimiz BTC ödeme sistemi ile daha düşük para yatırmak isteyen üyelerin daha düşük tutarlarda ödeme yapabileceğini belirttiğimiz bir mesaj attık. Gelen cevap: Yapmayın o zaman kardeşim... Forumdan onlarca kişi ile çalıştım sağolsun müşterilerimin hiç biri bu üslup ile yaklaşmadı bize, bizde aynı şekilde onlara. Arkadaşın lanse etmeye çalıştığı gibi kimse sizin paranıza çökmüyor veya sizi dolandırmıyor nedendir bilinmez bu olmayan bir şeyi öyleymiş gibi lanse etme ve karalama çabası!? Arkadaşın bize bu asılsız ve yersiz ithamlarda bulunduğu süreçte niyeti gerçekten alışveriş yapmak olan 4 adet
r10.net üyesine hizmet verdik Allah'a şükür niyeti gerçekten alışveriş yapmak olan kişiler hizmetimizden gayet memnun.
Kişinin kendisini etiketlemedik çünkü ona son mesajımız olduğunu belirttik, kendisinide an itibari ile engelledik. Cevap yazmamın tek sebebi ONAY MOBİ'yi karalamaya çalışmasından dolayı okuyan kişilerin ben veya hizmetim hakkında kafasında yanlış bir algı oluşmamasıdır.
Ticaretimiz ve ticari ahlakımız ile ilgili gerçekleri merak eden üyeler konumuzdaki referanslarımıza bakabilir:
https://www.r10.net/ilan-panosu/2159...-127760-a.html BAZI R10 ÜYELERİNİN ONAY MOBİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ
Hızlı ve başarılı bir onay işlemi gerçekleşti, teşekkürler.
google için kullandım hızlı işlem teşekkür ediyorum.
bakiye yüklendi denendi sorunsuz site.
Bakiye yüklendi ve hediyesi de anında hesaba eklendi. Bir adet google onayı yaptım hemen. Bol kazanç dilerim
Onay.mobi ile dün çalışmaya başladım fiyatlar gerçekten çok uygun 50 kuruşa bile numara var bu devirde ancak daha önemlisi site sahibinin ilgisi ne sorsam anında cevap veriyor ve ilgileniyor , beni arkadaşı sanabilirsiniz sahte yorum falan ancak kendisiyle çalışan herkes eminim bu yorumu yapacaktir
Bakiye yüklendi, 1 adet sipariş verildi. Sorun yaşamadım.
1₺'den başlayan fiyatlar ile WhatsApp numarası satışımız mevcuttur, 0.50₺'yen başlayan fiyatlar ile Facebook doğrulamamız mevcuttur. Niyeti gerçekten alışveriş yapmak olan r10 üyelerine gece gündüz yardımcı olmak için hazırım özel mesaj veya WhatsApp üzerinden mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
Anlık olarak
Türk
numarası stoğumuz bulunan servisler: Instagram, Google(Gmail), Telegram, Viber, Uber, Tinder.
Ayrıca
Netflix için sadece 0.60₺'ye Rusya doğrulama yapabilirsiniz. +4500 stok mevcut.
Teşekkürler.