Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi yapiyorsan Shopier ile çalışma kardeşim o zaman. Madem hayır işlerine bu kadar takıntılısın, belki de sadece 1 kez hizmet alacak müşteriler 3 TL lik hizmet için 10 TL yatırmasın? Sitede ki minimum ürün bedeli neyse minimum bakiye yüklemeside odur. Sen hayrına iş yapmayacaksın diye insanlar niye sana 4 adet hizmet alma bedeli ödesin? Çok zor değil. EFT bilgilerini yerleştirirsin. Hayrına iş yapmamış olur sattığın ürün neyse onu kazanırsın.
Merhabalar

Bu çıkışı neden yaptınız bilmiyorum ama konuyu açan kişi alt limit kadar bakiye yükledi, alımını yaptı ve memnun özelden konuşuyoruz kendisiyle. Size ne oluyor? 1 tane ihtiyacınız varsa gider adetle satan veya minimum ödemesi 0.50₺ olan birinden alırsınız(VARSA) buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Size kim sitedeki minimum ürün fiyatı neyse alt limitte o olmalı diye bir bilgi aktarmışsa sizi güzel yanıltmış bilginiz olsun. 0.50₺'ye ürün satılan bir yerde %2.99 + 0.49₺ işlem ücreti ile nasıl 0.50₺ alt limit koyalım %2.99'u geçtim sadece işlem başına 0.49₺ alıyor üstüne %2.99 alıyor biz bu ürün için tedarikçiye para veriyoruz tedarikçinin sistemine para yatırırken komisyon ödüyoruz üstüne yurt dışından aldığımız için kur farkından para kesiliyor sunucu giderlerini saymıyorum bile. Lütfen biraz mantığınızı ve varsa matematiğinizi kullanın. Alt ödeme limiti diye bir şeyi biz icad etmişiz gibi davranmanıza gerek yok beğenmiyorsanız ve veren varsa gider ordan alırsınız numaranızı bu kadar basit kimseye zorla ürün satmıyoruz. Son mesajımdır, saygılar.

Teşekkürler, iyi akşamlar.