silver29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim hocam bir sorum olacak birde önerim, sorum sosyal medya danışmalığında çalışanları grafik işlerinden anlayan tasarım yapıp paylaşım yapan kişiler mi ? Önerim de ekipmanlarında drone yok bence ekleyin drone ile reklam çekimi yaparak da ek kazanç elde edebilirsiniz. Açıkçası bende yapmak istedim ama sigortalı işi bırakıp kendi işimi kurmak kadar girişimci değilim.
Grafik işlerinden anlayanlar da var anlamayanlar da hocam anlamayanlar mutlaka burda öğreniyor ama, Drone ekipmanlarımız arasına en sık girip çıkan şey, sık sık düşürüyoruz hocam birde bizim fotoğraf çekimi yada drone'dan ek gelir elde etme bir isteğimiz yok hizmet olarak sunduğumuz şeyler sadece.
mstfctnnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun hocam bol kazançlar dilerim Gıda çarşısında gibi gözüküyor ofis doğru mu?
*kira ücreti ne kadar?
Teşekkür ederim hocam evet Gıda Çarşısı, 500-1400TL arası kiralar
UhdeTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bu işe ne zaman başladınız hocam kaç yıl oldu ?
3 yıldır bu işin içindeyim hocam. İzmir ofisi 1 yıl.
Alitezcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aydın/Söke'de öğrenciyim. Olurda yolum birgün düşerse uğramak isterim hocam
Her zaman beklerim.
AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, rabbim çıktığınız yolda her daim yardımcınız olsun. Adresinizi gönderirseniz ilk müsaitlikte çay içmek üzere uğramak isterim.
https://www.google.com/maps/place/Nİ..._BIwCnoECA0QCA
Her zaman beklerim hocam.
Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun ama ofisinizi beğenmedim hocam. internet hizmetlerinden daha çok rent a car ofisi gibi duruyor. Daha renkli bir ofis beklerdim.
Evet hocam daha yeni olması vesilesiyle bu şekilde daha sonralarında revizeler mutlaka yapılacak ama istediğiniz gibi minik bir ofis kurmak isterseniz inanın cebinizde çıkması gereken rakam en az 50bin lira.

Profesor112 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah hayırlı, bereketli helal kazançlar ihsan eylesin.
Tasarruflu led ampül gözümden kaçmadı
Tasarruflu ama çalıştıramıyoruz hocam felakat bir ışık yayıyor onu değiştirmemiz gerekecek zannediyorum