ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demek sadece lisanstan girebilirim. YouTube den mümkün mertebe uzak durmaya çalışacam hocam çünkü gün boyu zaten PC başındayım ve telefon elimde biraz kitaba yönelmek istiyorum hem göz sağlığı hemde konsantrasyon açısından.

PM at hocam incelerim ama dediğim gibi YouTube da vs 2-3 saatlik uzun bir video izlemektense konu anlatımlı bir kitaba çalışır anlamadığım kısım olursa belki video dan o kısmı yalnızca izlerim, önceliğim piyasadaki en iyi ve güncel kaynağı satın alıp başlamak
Siz bilirsiniz ama düşünceniz bence yanlış, gün boyu bilgisayarda durduğunuz için kpssden kısıtlama yapıyorsunuz. Ayrıca şöyle bir durum var sizin aldığınız bir veya iki kaynak size sadece içerisindeki kadar bilgi verir mesela tarih için ama bir kaç video kaynağındaki eğitmenler videolarında açık öğretim de dahil olmak üzere bir çok kaynağın harmanlanmasını konu alıyor Ramazan Yetgin'in bir kaç videosunu izlerseniz bunu görürsünüz. Demek istediğim şu açıköğretim kitaplarında olan ama kaynaklarda yer verilmemiş kpss'de çıkmış sorular var.

Chrome link şeklinde doküman ekledim. Linkler direk YouTube oynatma listelerini açar. Bende GY-GK için bu kaynaklara çalışıyorum. Ayrıca yayın olarak Pegem kesinlikle almanız gerek alanındaki en iyi yayınlardan birisi.

https://drive.google.com/file/d/1zbo...ew?usp=sharing