Sizi

gakaguka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı dertten bende muzdaripim.. Olmayınca olmuyor, bu bölümler için matematik istiyorlar. Şuanda dokuz eylül üniversitesin başka bir bölüm okuyorum. Deniyeceğim dgs yks tekrar tekrar başarana kadar.
Önlisans nedir hocam açıkcası çok bilgi sahibi değilim.
Akcann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayısal anlamda geride kaldığını düşünerek söylüyorum,istersen lisans yerine ön lisans programlarını seç.Mesela Bilgisayar Programcılığı gibi,evet tabii ki orada da sayısal göreceksin ancak diğerleri kadar zorlanacağını düşünmüyorum.
Hocam Yeteneğim yok. Karekök obeb ekok x y z vs.. gordugum gıbı beynım dagılıyor. 2 seneliğin farkı nedir hocam ?
mefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şekilde yazılım veya bilgisayar mühendisliğini kazanmanda okumanda zor olur. Ama 2 senelik programlama tercih edebilirsin. Tabi burada vasatım ile kastınız yeteneğiniz olmadığı mı yoksa çalışmamaktan kaynaklı bilgisizlik mi o da önemli.

Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım okumak istiyorsan sayısal bölümlerde yetkinlik göstermelisin mantıksal açıdan iyi olup sayısal anlamda çokta iyi olmadan yazılımcı olabilirsin ama okulunu okumak istiyorsan sayısal başarı kazanman gerekiyor başka bir yolu yok maalesef ülkemizde paran varsa biraz zorlar özel üniversitede de okuyabilirsin. Kazanamazsan da çok yapmak istiyorsan bu işi özel kurslar alarak yetkinlik kazanabilirsin
Daha iyi tarif edilemezdi...