Senin gibi tipleri çok iyi biliyorum üniversite okuyamadık üniversite mezunlarını küçük görür sonra devlet personeli olamayıp devlette çalışanları küçük görür sonra hastaneye gider doktorlara hicbir şey bilmiyo diye laf eder şükür etki senin gibi vasifsiz elemanlar bu ülkede çoğunluk değil...senin gibiler anca kiskancliklarindan çatlarlar..
Bizler sektöre her şeyi bilen değil sektöre hazır eleman yetiştirmek görevimiz senin gibi sorunlu bir insanın yanına stajer veren kurumu burdan söylersen yarın ilk isim arayıp stajyerlerini almalarını kendim soyleyecem....
Ve ben 3 üniversite mezunuyum ve 4 farklı sirkete danışmanlık yapıyorum tâbi senin gibi vasifsizlar bunu anlayamaz neyse seninle muhattap olmamak lazım belliki daha çocukluk...
Bugune kadar kaç öğrencini iş hayatına hazırladın ben soyleyim 0, uslubundan belli ne kadar vasıflı olduğun. Allah öğrencilerine akıl fikir versin de senden bişey beklemesin kendi çabaları ile biseyler yapabilsinler.
+ Yüksek lisans mezunuyum, devlet kadrosuna girmek gibi bi niyetim olmadı. Kimseye kin beslediğim yok ama kamu okulları senin gibi vasıfsız öğretmenlerle dolu öğrencilerine bişey katamiyorsunuz, ve mesleginizin arkasına geçip saygı duyun ogretmenim ben vs. yapıyorsunuz.