Ben Kevin Mitnick der geçerim, Türkiye de hikaye böyle şeyler, her zaman da hikaye olarak kaldı.
97 de eve internet aldım, öyle meraktan Schoolbus ile falan bizde denedik birşeyler, kurcaladık ettik vs.
Fakat ben hiç Türk Hacker duymadım ki keylogger yazmaktan başka adam akıllı birşey yapsın.
Mesela hiç telekominikasyon firması hack edebilen var mı? Hadi bugün djital (aslında bugün daha kolay ama neyse...), analog dönemde yapan var mı?
Api kırıp burdan yürüyen? Yani kısaca bizim Türkler bu işi hiç beceremedi, becerenler varsa da ifşa olmadı reklam yapmadı halen gizlilikle devam ediyorlar

İşte onlara respect der geçerim.
Şöyle diyelim dediklerinize,
Ülkemizdeki adamları boş görme, şov için hack yapanlar var, birde gizli takılıp saman altından su yürütüp milyonları götürenler var. Ülkemizde okadar çok devlet için çalışan insan varki piyasaya bakmayacaksın kendin söylemişsin. Basit bir toplum değiliz, piyasada görünenlere takılma asıl iş herzaman arka planda olanlardır.
Facebook'u hackleyip index basmakmı daha akıllıca, yoksa içeri sızıp bedavadan reklam kuponları alıp el altından satıp para kazanmakmı daha akıllıca en basit örnek.. Zaten işi bilen adamlar sessiz sakin yoluna devam eder işleri şov olsaydı yer yerinden oynardı. Forumda yada mirror sitelerindekilere bakıpta genelleme yapmamak lazım