Ben Kevin Mitnick der geçerim, Türkiye de hikaye böyle şeyler, her zaman da hikaye olarak kaldı.
97 de eve internet aldım, öyle meraktan Schoolbus ile falan bizde denedik birşeyler, kurcaladık ettik vs.
Fakat ben hiç Türk Hacker duymadım ki keylogger yazmaktan başka adam akıllı birşey yapsın.
Mesela hiç telekominikasyon firması hack edebilen var mı? Hadi bugün djital (aslında bugün daha kolay ama neyse...), analog dönemde yapan var mı?
Api kırıp burdan yürüyen? Yani kısaca bizim Türkler bu işi hiç beceremedi, becerenler varsa da ifşa olmadı reklam yapmadı halen gizlilikle devam ediyorlar

İşte onlara respect der geçerim.
Söylediklerinden çok daha fazlasını yapabilen ve daha dünyada bu işlerle uğraşan binlerce insanın erişemediğim noktalara ulaşan kişileri iz var. Sadece telekomünikasyon değil daha sağlam alanlarda bile icraati olanlar var. Örneğin atm cihazlarına indexleme ve daha fazla erişim sağlayabilenlerimiz. Sizin uğraşıyor oluşunuz bir şeylerin olmadığını göstermez. Ayrıca şuan daha kolay diye bir şey yok. Eskiden daha kolaydı.