Merhabalar, Üniversite okumak için gittiğimiz Aydın/Nazilli'de başladığımız serüven ve açtığımız ilk ofisimizden sonra memleketimiz olan İzmir'de elimizdeki imkanlar dahilinde bir ofis açmıştık. İzmir'deki eski ofisimizi bir kademe daha büyüterek resimlerde eklediğim haline geçeli bir kaç gün kadar oldu ve bunu sizler ile paylaşmak istedim. Kusura bakmayın gerçekten biraz yoğun olmamdan kaynaklı etrafı bir toplayıp resim çekemedim. İzmir başta olmak üzere; Aydın, İstanbul, Ankara, Trabzon, Mersin, Denizli, Antalya, Almanya ve Tayland'da Sosyal Medya Yönetimi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor! Dört tam zamanlı çalışan, bir stajyer ve belli günlerde destek aldığımız İngilizce, Almanca tercümanlarımız ve makale yazarlarımız ile hizmetinizde olmak gurur duyuyoruz!

@Coskun; başta olmak üzere, İzmir'de olan ve şehir dışından İzmir'e gelen tüm misafirlerimizin başımızın üstünde yeri var. Her zaman bir kahve birkaç çay içmeye bekliyoruz.
R10 ticaret konumuzu incelemek isteyenler için link bırakıyorum.
https://www.r10.net/sosyal-medya-dan...on-social.html
Donanımlarımız neler?
1x Macbook 2018 128gb
1x Macbook 2018 512gb
2x Acer Espire 256ssd
2x Nikon D3500
1x Apple iPad 6. nesil
2x LG 25UM58 Monitör
4x G300S Mouse
Baya bir hdd.
Bolca kahve çeşitleri ve bol bol çay çeşitleri
Maliyeti bize ne oldu?
Yeni atılım yapacak girişimci arkadaşlar için yazma gereği duydum. Donanımlarımızın çoğunu diğer ofislerden aktardığımız için teknolojik olarak pek bir masraf yapmadan geçtiğimiz yeni ofisimiz de sadece mobilya, kira ve depozito gibi masraflar için 11.000TL gibi bir rakam harcadık. Bu işe ilk başladığımda taksitle aldığım bin liralık bir pc ile başladığımı da buraya not bırakmak istiyorum.