Domainler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunuzu baltalamakla neden itham ediyorsunuz? Konu ticaret konusu değil. Ayrıca yazdıklarım paylaştıklarım ortada bence biraz empati yapmalısın. Ben bugüne kadar kimseyi Report etmedim etmemde. Moderatörler zaten konuyu inceliyor gereksizse siliyor. Ben üslubu mu bozmadan yanıltıcı başlık ve bilgiyle konu açmana rağmen nezaketle bilgilendirmeye çalıştım. Biraz kendinize ders çıkarabilseydiniz kendinizi savunmak yerine gerçekleri görebilirdiniz. Ayrıca konuyu açtığınız kategori bile yanlış süresi dahi bitmemiş domainleri bu kategoriye açamazsınız.
Kardeşim önce sen biraz empati yapmalisin.Sana en güzel kelimelerle cevap verdim.Gayet nazik ve kibarca yanitlar verdim.Daha dün üye olmuşsun gelmişsin burda millete akil veriyorsun.

Bir sürü insan paylaşimlarim sayesinde domain regliyor.Hatta 1hafta sonra kayit parasinin 5-10 katına satanlar bile var.Ben bu işi ücretsiz, menfaat gütmeden yapiyorum.Kimse bana madalya da takmiyor.Böyle insanlara saygı duyacağına akıl verip bir de muhalefet oluyosun.Beğenmiyosan okuma yanlış buluyorsan moderatöre bildir.Ama polemik yapma.. / Uzatma artık (.)