Rica ederim.Keşke sizde paylaşımlarımı inceleseydiniz. -70 / -90 ları herzaman paylaştığımı görecektiniz.Açtığım 100 konunun en az 80 tanesi domainler ile alakalıdır.Üstelik hiçbir menfaat gütmeden..
Bakınız sevgili kardeşim.Konumu yeterince baltaladınız.Ancak amacınızın bilgilendirme/yardımcı olma olduğunu düşündüğüm için report etmedim.
Size en başından link verdim ve bakınız faydası oluyor diye de belirttim.Ancak saniyorum ki farkında olmadan ısrarla konuyu ikili polemik haline getirmeye çalıştınız.Ve bunu başardınız.Lütfen artık beni yormayınız.Eğer bir aldatmaca veya yaniltmaca hatta gereksiz bir konu olduğunu düşünüyorsanız report ediniz.
Konunuzu baltalamakla neden itham ediyorsunuz? Konu ticaret konusu değil. Ayrıca yazdıklarım paylaştıklarım ortada bence biraz empati yapmalısın. Ben bugüne kadar kimseyi Report etmedim etmemde. Moderatörler zaten konuyu inceliyor gereksizse siliyor. Ben üslubu mu bozmadan yanıltıcı başlık ve bilgiyle konu açmana rağmen nezaketle bilgilendirmeye çalıştım. Biraz kendinize ders çıkarabilseydiniz kendinizi savunmak yerine gerçekleri görebilirdiniz. Ayrıca konuyu açtığınız kategori bile yanlış süresi dahi bitmemiş domainleri bu kategoriye açamazsınız.