xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi niyetli konunuz için teşekkür ederim. Keşke -70 ve -90 arası bir şeyler bulabilseydin de paylaşsaydın. Bunlar daha -90 güne varacak da düşecek! 4-5 ay süre demek bu. Bu sürede de illaki sahibi ölen yoksa zaten yenilenecektir.
Rica ederim.Keşke sizde paylaşımlarımı inceleseydiniz. -70 / -90 ları herzaman paylaştığımı görecektiniz.Açtığım 100 konunun en az 80 tanesi domainler ile alakalıdır.Üstelik hiçbir menfaat gütmeden..

Domainler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk yazan arkadaşın demek istediği şeyin ve sizin başlıkta belirttiğiniz backorder işleminin gerçekleşmesi için ilk önce domainin düşmesi daha sonra 2 farklı ödeme aşamasından geçmesi gerek siz düşmemiş domaine backorder bekliyorum diye başlık açarsanız o arkadaşın yanlış anlaması normal ayrıca arkadaşın ve sizin yanlış bildiği şey şu; eğer bir domaine backorder talepleri açılmış ise backorder aşamasında firmanın alması diye bir durum yok siz açık arttırma da bütçenizin el verdiği ölçü de domaini alma şansına sahipsiniz. kaldı ki bu domainler backordera kalırsa talep olacağı da ortada. Yanlış bilgi dediğim budur. Yani "firma alır bize kalmaz domainler" bilgisi için yanlış bilgi dedim.

İkinci arkadaşın yazdığı bilgi yanlışsa tabii ki düzeltme gereği duyabilirim ortada yanlış bir şey varsa sizinle alakalı bir durum zaten yok. Konu sizin diye tapusunu vermiyorlar hocam insanlar yazsın fikirlerini beyan etsinler yanlış varsa düzeltsinler ortak doğruyu bulsunlar diye forumlar var bak yine kişileştirdin alınganlık yapmaya başladın bu arkadaşın sorunu konumla alakası yok diyerek.

Neyse fazla uzatmayacağım bir birimizi anladığımız konusunda hem fikirim bende. Hayırlı Geceler Dilerim.
Bakınız sevgili kardeşim.Konumu yeterince baltaladınız.Ancak amacınızın bilgilendirme/yardımcı olma olduğunu düşündüğüm için report etmedim.

Size en başından link verdim ve bakınız faydası oluyor diye de belirttim.Ancak saniyorum ki farkında olmadan ısrarla konuyu ikili polemik haline getirmeye çalıştınız.Ve bunu başardınız.Lütfen artık beni yormayınız.Eğer bir aldatmaca veya yaniltmaca hatta gereksiz bir konu olduğunu düşünüyorsanız report ediniz.