bozkaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesaj atan arkadaş yanlış anlamadı.Bu domainler backorder'e düşse de hugo domain sitesi kapar bize kalmaz demek istedi.

İkinci yorum yapan arkadaşa bahsettiği siteyi duymadiğimi zaten belirttim.

Yanlış anlaşılma ile ilgili bir yorum zaten yok.Yanlış verilen adres olsa bile bu bilgi o arkadaşın sorunu..Konumla alakası yok.Ayrıca bu bilginin yanlış veya doğru olması herhangi birşey ifade etmiyor.Yani x firmasının toplaması veya barındırması değil domainin düşmesi önemlidir.

Forumda domain ile ilgili bilgilendirme konuları açabilirsiniz.Bu şekilde bilmeyen veya az bilen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.Bende sizi bu konuda desteklerim.Lütfen uygulayın.

Forumda başlığa jenerik yazıp paylaşımda keyword veya jenerik olmayan domainlerin satıldığını birçok kez gördüm.Ancak düzelttiğimde konuyu baltalamayın diyorlar.Dolayısıyla bu konuyla moderatörler ilgilenmeli ..

Hocam artik ikimizin de birbirimizi anladığımızı sanıyor hayırlı geceler diliyorum.
ilk yazan arkadaşın demek istediği şeyin ve sizin başlıkta belirttiğiniz backorder işleminin gerçekleşmesi için ilk önce domainin düşmesi daha sonra 2 farklı ödeme aşamasından geçmesi gerek siz düşmemiş domaine backorder bekliyorum diye başlık açarsanız o arkadaşın yanlış anlaması normal ayrıca arkadaşın ve sizin yanlış bildiği şey şu; eğer bir domaine backorder talepleri açılmış ise backorder aşamasında firmanın alması diye bir durum yok siz açık arttırma da bütçenizin el verdiği ölçü de domaini alma şansına sahipsiniz. kaldı ki bu domainler backordera kalırsa talep olacağı da ortada. Yanlış bilgi dediğim budur. Yani "firma alır bize kalmaz domainler" bilgisi için yanlış bilgi dedim.

İkinci arkadaşın yazdığı bilgi yanlışsa tabii ki düzeltme gereği duyabilirim ortada yanlış bir şey varsa sizinle alakalı bir durum zaten yok. Konu sizin diye tapusunu vermiyorlar hocam insanlar yazsın fikirlerini beyan etsinler yanlış varsa düzeltsinler ortak doğruyu bulsunlar diye forumlar var bak yine kişileştirdin alınganlık yapmaya başladın bu arkadaşın sorunu konumla alakası yok diyerek.

Neyse fazla uzatmayacağım bir birimizi anladığımız konusunda hem fikirim bende. Hayırlı Geceler Dilerim.